AFP
Volledig scherm
© AFP

NAVO-bevelvoerder roept Moskou op inmenging in Europa te stoppen

De Amerikaanse generaal Curtis Scaparrotti, die de NAVO-troepen in Europa leidt, heeft Rusland opgeroepen om te stoppen met inmenging in de verkiezingen in Europa, ook in Catalonië.

16 reacties

  • Robert Bruyndoncx

    6 jaar geleden
    Lic vandenbroucke,Rusland grenst wel degelijk aan amerika. Nog nooit gehoord van de beringstraat. Dit is de grend tussen Rusland en Alaska.
  • Frank Louman

    6 jaar geleden
    Liever de Amerikanen als bondgenoot dan de Russen. Rij liever met een Dodge dan een Lada. Het is geen geheim dat de Russen via criminele organisaties landen probeert de destabiliseren.
  • Vladimir De Leeuw

    6 jaar geleden
    Van al wat die man zegt is er geen bewijs, nog niet het begin van een bewijs. Rusland gaat zijn boekje niet te buiten en heeft evenveel recht om te beïnvloeden als de Amerikanen.
  • lic vandenbroucke

    6 jaar geleden
    what a joke, het machtige amerikaanse militair-industrieel complex heeft weeral eens van zich laten horen. Denken die amerikaanse haviken nu echt dat de Europeanen onnozelaars zijn? De Nato staat wel aan de grenzen van Rusland eh? Rusland staat bij mijn weten niet aan de grenzen van de VS
  • Jan

    6 jaar geleden
    Als je de actualiteiten een beetje volgt dan is, wat deze man beweert, heel erg voor de hand liggend. Zij die dat nog niet gemerkt hebben zijn ziende blind.