AFP
Volledig scherm
© AFP

Wehrlein vecht om zitje in Formule 1: "Helaas kan mijn familie geen vijf of tien miljoen euro betalen"

Formule 1De toekomst van de Duitser Pascal Wehrlein in de Formule 1 is zeer onzeker. Wehrlein heeft nog geen zitje voor 2018. Zijn huidige team Sauber heeft reeds te kennen gegeven niet met hem door te gaan volgend jaar. Het enige andere team waar hij nog een kans maakt is Williams, waar hij eventueel de Braziliaan Felipe Massa kan opvolgen.

6 reacties

  • bob jansens

    6 jaar geleden
    eigen schuld, hij was Mercedes testrijder; hij werd uitgeleend aan Manor (Mercedes motor), en verliet daarna de "Mercedes club" om naar Sauber te gaan ipv opnieuw Mercedes testrijder te worden. Doordat hij de Mercedes "club" verlaten had en Rosberg onverwachts stopte met F1 waarna Botas van Williams naar Mercedes verkaste was Williams verplicht om de "gestopte" Massa opnieuw op te roepen.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Iedereen heeft geld nodig, als is het maar om met karting te beginnen. Als de ouders geen geld hebben is motorsport onmogelijk. Naam bekendheid, geld en connecties doen veel. Verstappen heeft zij zijn vader die ex-F1 rijder is. De zoon van Schumacher zal ook in de F1 geraken, al zie niet het talent. Sainz zijn vader zat ook in de motosport. Zo was er ook Piquet Jr. Dus dat Vandoorne er geraakt is zonder iets is een mirakel deze dagen.
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Daarom hoed af dat Stoffel zonder geld in de F1 geraakte. Wehrlein is een goede piloot die met een slechte wagen moet rijden, spijtig.
  • Koen Stevens

    6 jaar geleden
    Als je echt een topcoureur of toptalent bent hoef je geen geld mee te brengen. Als je middelmatig bent zoals Wehrlein kun je alleen een stoeltje in de F1 kopen.
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Verstappen had het ook niet maar wel extreem veel talent.