Youtube
Volledig scherm
© Youtube

VRT: “Het was voor de betrokkenen moeilijk om hierover te getuigen”

De openbare omroep heeft beslist om de samenwerking met Bart De Pauw stop te zetten. Die beslissing was ook voor de zender erg zwaar, klinkt het nu in een officiële reactie. 

38 reacties

  • Ra Eysackers

    6 jaar geleden
    geemancipeerde vrouwen? Reageer direct of ga voor het geld ,maar als de keuze gemaakt is kom dan later niet wenen en dan nog anoniem!!!
  • Josiane Stukkens

    6 jaar geleden
    Waar is de grens van iemand zoals Goedele Liekens dan ? Zij gaat veeeel te ver.
  • Willy Niclaes

    6 jaar geleden
    Er zit heel waarschijnlijk iets veel belangrijker achter .BDP gaat het in 't gerecht steken en zoals het er nu uitziet zullen ze een behoorlijk bedrag kunnen neertellen ,en wie gaat dat betalen ? Juist .... de belastingbetaler
  • Bernard Deplacie

    6 jaar geleden
    Je kunt enkel iemand sanctioneren vanaf als de regels op papier staan en niet met terugwerkende kracht. Regels mogen niet door beperkte groep opgesteld zijn. Als enkel mannen worden vervolgd is er duidelijk iets fout aan de regels. Er moet een procedure zijn tot verdediging. En geen willekeurige strafmaat.anoniem kan niet. Zo volwassenen zijn we wel dat we over sex durven praten.
  • sara vandenbroecke

    6 jaar geleden
    Iemand ontslaan op basis van anonieme reacties en zonder onderzoek of vonnis van een rechtbank ? Dit is een heksenjacht, schandalig dat de VRT daaraan meedoet.