Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Bekend Vlaanderen reageert op ontslag Bart De Pauw

CelebritiesDe aankondiging van Bart De Pauw over zijn onmiddellijke ontslag bij de VRT komt hard binnen bij onze bekende Vlamingen. Enkelen van hen trokken naar sociale media om hun gevoelens uit te drukken. 

112 reacties

  • LUC DEFORCE

    6 jaar geleden
    Als iemand te veel smskes krijg die werkelijk ondeugend zijn dan kan hij of zij dat blokkeren . Waar gaan we naartoe?
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Er zullen momenteel al een aantal van die 'machtige BV-tjes' angstzweet voelen en slecht slapen want loser Bartje is niet de enige die - zot van glorie - denkt dat hij alles mag. Laat de madammen maar de waarheid vertellen over al die sukkels.
  • Dick DECOCK

    6 jaar geleden
    Denk dat als die verdedigers van Bart De Pauw zijn gedrag schrik hebben dat ze zelf hun vergelijkbaar gedrag meer kunnen aanhouden.
  • Maria JORISSEN

    6 jaar geleden
    Laat het aub een stunt zijn ,een nieuw statement zijn Bart om de mensen bewust te maken hoe verwoestend de sociale media kan zijn op een mensenleven Heb je als jonge kerel gekend je was de ster in het klas steeds klaar voor een grap ik blijf in je geloven je bent een blijft een getalenteerd man Sterkte #iksteunbart Ria Jorissen
  • Andy Van Praet

    6 jaar geleden
    Ik denk als de dame in kwestie bekend word gemaakt,(als die ook al bestaat)dat we zullen lachen of denken och ja die,liever de VTM dan de smikkel van Thange ,hopelijk gaat de Pauw met zijn schitterende programma's naar een andere zender.