AFP
Volledig scherm
© AFP

Kroatië mag ticketje Rusland boeken met goal Perisic, Noord-Ierland voelt zich bekocht na omstreden penalty

WK voetbalKroatië en Zwitserland mogen hun ticketje Rusland zo goed als boeken. De Balkanboys smeerden Griekenland in de heenmatch van de barrages een 4-1-nederlaag aan. Zwitserland ging met het kleinste verschil winnen in Noord-Ierland dankzij een dubieuze penalty.

7 reacties

  • Sacha VL

    6 jaar geleden
    Ik denk dat onze gekke Griek de match van de U19 of U21 bedoelde, waar het 3-2 wzrd tegen cyprus. Al goed dat de Hrieken er niet bij zijn, toch al 1 beton"voetbalploeg" minder
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Al goed dat Noord-Ierland verloor, daar zit geen lap voetbal in. De Zwitsers waren gewoon veel beter. En die Grieken? Die waren natuurlijk niets tegen Kroatië. Die konden alleen deelnemen omdat ze in de zwakste poule zaten (met België). Zo zie je maar dat die 28 op 30 van de Belgen niet veel voorstelt tegen zo'n zwakke tegenstanders!
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    stavros kanakaris moet wat van de ouzo afblijven denk ik. In 2004 werden ze kampioen met anti-voetbal zoals nooit eerder gezien, maar bon dat is hun goed recht. En zo spelen de Grieken nu eenmaal altijd. België vandaag waren de beloften lieve jongen. Onze eerste ploeg won in Cyprus met 0-3 en thuis met 4-0. De Grieken daarentegen konden thuis nog niet winnen van Estland. Als Griekenland moet voetballen, zijn ze verloren.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    ""Wereldkampioen!!!!!!!2e ronde staan ze terug thuis met hun l.vitton koffers,en dan heeft deze gouden generatie 0,0 prijzen gepakt."" Ja, en dan bent u pas tevreden natuurlijk, he jonge. Proficiat zenne.
  • Ben De Cock

    6 jaar geleden
    Dit kan toch geen penalty zijn hij draait met de rug weg van het schot en krijgt zodoende de bal op zijn rug