Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Waarom mag De Pauw de naam van het slachtoffer niet weten?

Bart De Pauw overweegt gerechtelijke stappen tegen de VRT nadat de openbare omroep hem onmiddellijk aan de deur zette. Waarom mag De Pauw de naam van het slachtoffer dat hem beschuldigt van seksueel overschrijdend gedrag niet weten, en had de VRT alternatieven? We gingen te rade bij advocaat arbeidsrecht Tine Vandewiele in Antwerpen.

29 reacties

  • Dick DECOCK

    6 jaar geleden
    Bart weet heus nog wel wie hij gestalkt heeft denk ik, tenzij het er zo veel zijn dat hij de tel is kwijtgeraakt.
  • Renée Schietekat

    6 jaar geleden
    De enige goede weg was via justitie. Nu werd Bart en zijn gezin door het slijk gehaald zonder enige vorm van proces noch de mogelijkheid tot verdediging. Dus ja..dit is een heksenjacht en een zeer beschamende. Zelfs een moordenaar krijgt in dit land het recht om zich te verdedigen!!
  • Marcel Desmet

    6 jaar geleden
    Het is onderhand toch duidelijk dat Hilde Van Mieghem een rekening aan het vereffenen is met De Pauw. Zij heeft even veel macht over jonge actrices als De Pauw, meer nog, als vrouw die zelf zeer makkelijk pikante rollen speelde zal ze dat van anderen ook wel normaal vinden. Is zij het niet die de jonge actrices bang maakt voor het verder verloop van hun carriere. Ze is duidelijk al een tijdje bezig met een heksenjacht voor voorlopig onduidelijke redenen.
  • Ludo Gugliermetto

    6 jaar geleden
    Is er dan geen enkele van de zogezegde slachtoffers die naar de politie durft stappen om aangifte te doen?Daar wordt de klacht ook anoniem behandeld.
  • Mark Devos

    6 jaar geleden
    een beetje te gemakkelijk ... pff bart kennende oftewel humor oftewel menens maar dan moeten er wel namen bij ....