Separate food portions into containers
Volledig scherm
Separate food portions into containers © Thinkstock

Verhoogt eten opwarmen in de microgolf het risico op kanker?

Het lijkt tegenwoordig wel alsof je van alles kanker krijgt. Vlees eten, alcohol drinken, zonnen op vakantie en ook van eten in de microgolf opwarmen wordt vaak gezegd dat het de kans op kanker verhoogt. Maar klopt dat ook?

5 reacties

  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Elke dag zwaar gaan werken in verschillende schiften is ook niet gezond!
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    waar zijn die mee bezig?als dat goed betaald is wil ik ook wel wat onzin komen uitkramen.
  • Dirk Landuyt

    6 jaar geleden
    Microgolven breken door hun fresuentie de moleculaire structuur van voedsel, het lichaam herkent dat voedsel niet meer en voert het zo af. Gevolg : darmproblemen en verhoogd risico. Al 40 jaar bekend, maar de industrie moet blijven draaien...
  • Philippe Schotte

    6 jaar geleden
    Las twee weken geleden dat koffie drinken zeer slecht is voor de gezondheid en wat blijkt na vandaag ... regelmatig koffie drinken verlengt het leven ????
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    Misschien is dat juist goed , zijn alle kwaadaardige stoffen opgelost ! Op naar de volgende uitleg !