© YouTube

Dochter Johnny Depp maakt debuut in video’s voor Chanel

Lily Rose Depp, de 17-jarige dochter van acteur Johnny Depp en de Franse zangeres Vanessa Paradis heeft haar eerste tv-reclame beet voor het Franse modehuis Chanel. De jonge vrouw, die al een tijdje verbonden is aan het luxemerk, prijst in twee filmpjes voor de jongere versie van klassieker Chanel No. 5 aan.

vwh

Met Chanel No. 5 L’Eau heeft het luxemerk een klassiek parfum een verjongingskuur gegeven. Het geurtje is volgens het label erg mysterieus en dat blijkt ook uit de twee reclamefilmpjes die woensdagavond op de wereld zijn losgelaten.

“Je kent me en je kent me niet”, verschijnt er in grote letters in de reclames met Lily-Rose Depp die de kijker al met een even mysterieuze blik en gekleed in een rode blouse meeneemt in een vintage ruimte. Er circuleert ook nog een tweede commercial waarin Depp choreografisch verantwoord beweegt met een gloeilamp in haar hand.

Eerder was Lily-Rose, die momenteel aan een acteercarrière timmert, ook al het gezicht van de collectie brillen van het merk. Ze is trouwens niet de enige in de familie die haar gezicht leent aan een campagne. Mama Vanessa Paradis was ooit zelf het uithangbord van het Coco Chanel-parfum. Johnny Depp verdient dan weer een extraatje bij de concurrentie. Hij is het gezicht van de Dior-geur Sauvage.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty