De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin hebben een gesprek gehad over de beschuldigingen aan het adres van de Russen.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin hebben een gesprek gehad over de beschuldigingen aan het adres van de Russen. © Reuters

Poetin: "Beschuldigingen van Russische inmenging in VS-verkiezingen zijn onzin"

De geruchten en beschuldigingen over de mogelijke inmenging van het Kremlin in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zijn "onzin". Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd op een persconferentie in het Vietnamese kuststadje Danang, waar hij samen met zijn Amerikaanse collega Donald Trump aanwezig is op de Aziatisch-Pacifisch forum Apec.

4 reacties

  • Steven Jansen

    6 jaar geleden
    De Amerikanen moeten Rusland wel als vijand blijven afspiegelen om hun absurd defensie budget van +600 miljard te vergoeilijken.
  • Jan De Greef

    6 jaar geleden
    Hoe meer Trump en Poetin blijven herhalen dat er geen Russische inmenging in de US verkiezingen zijn geweest, hoe ongeloofwaardiger het wordt.
  • Paul De Mol

    6 jaar geleden
    De Amerikaanse media en hun slaafse kopieerders wisten het natuurlijk weer beter: Trump en Poetin gingen elkaar niet ontmoeten.
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Alsof Poetin of Trump dat zouden toegeven, terwijl dat door de onderzoekers al lang bevestigd is. Of Trump daar mee in betrokken is zal het verdere onderzoek uitwijzen, hij wringt zich in allerlei bochten om uit dat onderzoek onderuit te komen. Noord-Korea is een uitweg/vlucht om de aandacht af te leiden, desnoods met een oorlog