BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Aerts draait de rollen om na blitzstart Vanthourenhout en volgt zichzelf op in Niel

Bij afwezigheid van de grote twee Mathieu van der Poel en Wout van Aert kregen we een aanvankelijk prangende Jaarmarktcross te zien in Niel. Vanthourenhout leek over de beste papieren te beschikken, maar halfweg koers nam Toon Aerts het commando over. De renner van Telenet-Fidea ploeterde uiteindelijk naar de zege in de modder. Voor Laurens Sweeck en Corné van Kessel. “De eerste slijkcross van het seizoen en ik win meteen. Fantastisch gevoel”, aldus Aerts.

10 reacties

  • dretie munkies

    7 jaar geleden
    Was dit echt een slijkcross ? Ik zag geen slijk ! Dieter verdiende beter na hetgeen hij gepresteerd had, een podium was zeker verdiend. Maar misschien had hij toch wel eens de post moeten binnenrijden : met een propere fiets haal je grotere snelheden !
  • Ronny Popelier

    7 jaar geleden
    Dit zal Toon en de twee Svennen een zorg wezen , winnen is winnen en Niel staat maar mooi op hun palmares. Proficiat.
  • Henkie Janssen

    7 jaar geleden
    Tweederangs cross zonder Mathieu en Wout.
  • Pedro Gonzalez

    7 jaar geleden
    Als Mathieu er niet bij is kan eigenlijk bijna iedereen winnen.
  • vangeel guido

    7 jaar geleden
    julia Gosseye iedere cross is nog net als vroeger maar helaas is mijn favoriet steeds de sterkste .Morgen zal hij daar al weer staan en vechten als een leeuw om weer te winnen.Mooi van TA trouwens hij bewijs dat hij door de modder kan en hopelijk kan hij mijn favoriet VDP volgen.Tot morgen.