Belga
Volledig scherm
© Belga

Huiszoeking bij VRT in zaak Bart De Pauw

In het kader van de zaak rond televisiemaker Bart De Pauw is er zaterdagavond een huiszoeking uitgevoerd in de VRT-gebouwen aan de Reyerslaan in Brussel. Dat bevestigt de openbare omroep. De topman van de VRT, Paul Lembrechts, werd gehoord.

120 reacties

  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    Maar als het voor het gerecht komt dan moeten die zogezegde gestalkte vrouwen hun naam wel bekend maken en dat zal nog wel iets anders zijn denk ik, want zo op die manier is het wel een beetje gemakkelijk om iemand te beschuldigen hé, het gerecht zal het wel uitvissen.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Die vrouwen zitten er niet op te wachten om nu gestalkt te worden door half Vlaanderen. Ik veroordeel geen van beide partijen. Laat het parket hun werk doen.
  • Albert willemsens

    6 jaar geleden
    schrik om hun bekendheid laat mij ni lachen hé , wel als ik recht in mijn schoenen sta en ze sturen naar mij zo berichten zoals zij beweren (waar ik toch mijn bedenkingen over heb) dan mag het zijn wat wil, maar ik ga dan toch tot op het bot en ga eerst op de man zelf af met de melding dat het moet stoppen, helpt dat niet stap dan zelf naar de rechtbank bekend of niet Willemsens albert
  • Rudy Vinck

    6 jaar geleden
    Ik zou alleen maar schrik hebben als ik de waarheid heb uitvergroot of niet helemaal correct is.
  • carine francoys

    6 jaar geleden
    Is toch normaal dat die vrouwen schrik hebben om hun bekendheid....als ze zich bekend maken wat gaan ze dan voor hebben met al die aanhangers van de man met de macht ...