De feiten speelden zich af in het Antwerpse Schipperskwartier.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in het Antwerpse Schipperskwartier. © belga

Politie neemt 27 personen mee tijdens grote controleactie in Antwerps Schipperskwartier

In het Schipperskwartier in Antwerpen heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een grote controleactie georganiseerd tegen onder meer straatcriminaliteit. Honderden werden gecontroleerd, 27 mensen van hen werden van hun vrijheid beroofd, het merendeel omdat ze illegaal in het land waren.

14 reacties

  • Louis Vanden Boir

    6 jaar geleden
    Een controlleke, efkens oppakken, hoewel illegaal in het land vrijlaten zonder meer en weer voor een jaar of twee drie gerust laten. En de bevolking slaapt rustig verder. Er zijn er 27 meegepakt. Mogen wij nu dinsdag ook eens weten wat met deze 27 gebeurde buiten wat vodjes 'bevel om...' uitdelen? Waarschijnlijk niet wegens niets te melden behalve allemaal vrijgelaten.
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    In Antwerpen wordt er tenminste iets ondernomen om alles wat op orde te krijgen , een goed beleid zeg ik .
  • staf bal

    6 jaar geleden
    van de sossen en groen mogen ze blijven
  • Mustapha Alkoubai

    6 jaar geleden
    Liefste nancy vandeputte...corectie op de turnhoutsebaan is er niets kort en klein geslagen.enkel uitbundig gevierd en toch weer is bekritiseren.versta me niet verkeerd.zoals wat er in brussel is gebeurd totaal onanvaarbaar.maar in antwetpen is er niets gebeurd dan gevierd.dus mag er ook wel positief gereageerd worden.de hooligans van het voetbal doen dit elk weekend.daar wordt er nooit iets over gezegt!!!en zijn geen marokkanen!!!
  • Eric Vanquickelberghe

    6 jaar geleden
    Nu mag de politie wel goed werk gedaan hebben. Onze linkse rechtertjes zullen dat wel weer verkloten door die criminelen gewoon zonder gevolg vrij te laten.