Burgemeester Philippe Close met slachtoffers Frieda De Kerf en Paul Stulens.
Volledig scherm
Burgemeester Philippe Close met slachtoffers Frieda De Kerf en Paul Stulens. © Dieter Nijs

Burgemeester Brussel: "Ordediensten hebben snel en koelbloedig gereageerd"

Rellen in BrusselDe rellen van gisteravond zijn onaanvaardbaar. Dat vindt ook de Brusselse burgemeester Philippe Close (PS). Hij heeft wel lof voor de snelle reactie van de ordediensten, volgens hem hebben ze "professioneel en behoedzaam" gereageerd. Oppositielid Bianca Debaets (CD&V) wijst echter op de verantwoordelijkheid van het stadsbestuur. 

52 reacties

  • Dirk Bytebier

    6 jaar geleden
    Kan me niet inbeelden dat mensen nog stemmen op zo een lakse bende politiekers als in Brussel en ook wie wil daar nog leven tussen al dat CRAPUUL als ik het zo mag zeggen . Jan janbon is precies nog niet begonnen aan zijn opkuis !!! Of wacht hij tot er terug wat ernstig gaat gebeuren !! Is nu al een ramp .
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Wat een dwaas zeg.
  • Erby Herman

    6 jaar geleden
    Wanneer zal er eens voldoende politie zijn voor die vreemde. zijn mogen alles, we mochten niet ingrijpen slechte woordvoerder ga daar mee naar den oorlog. In spanje jammer genoeg ging het er harder aan toe, jammer genoeg.
  • Deacon Frost

    6 jaar geleden
    Trump had weer gelijk. Hellhole !
  • Rudi Desaever

    6 jaar geleden
    Brussel de hoofdstad van het crapuul dat alles mag en niet bestraft word. Wanneer word er kordaat opgetreden tegen dat crapuul die België vernield. Brussel en randgemeenten zijn geen hoofdstad maar een getho geworden waar alles mag en kan door een bepaalde soort en dan nog beschermt door de PS EN SPA EN GROEN. Dank tot bij de verkiezingen.