Bart De Pauw in het VTM Nieuws van 10/11
Volledig scherm
Bart De Pauw in het VTM Nieuws van 10/11 © VTM

Slachtoffers De Pauw nemen advocaat in de arm en willen anoniem blijven

Enkele slachtoffers van Bart De Pauws vermeende seksueel grensoverschrijdende gedrag hebben aangeklopt bij meester Christine Mussche met de vraag om hen te vertegenwoordigen. De advocate is gespecialiseerd in zedenmisdrijven en gaf over de zaak-De Pauw eerder al duiding op televisie. Eerder raakte ze vooral bekend om haar optreden als strafpleiter in de zaken rond kindermisbruik in de kerk.

119 reacties

  • Roland Louf

    6 jaar geleden
    Helemaal georchestreerd dit ben ik zeker ,nijd en jalouzie is de reden dit is goed geweten in die middens!
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Ik ga enkele bouwvakkers een proces aandoen wegens sexuele intimidatie. Het krapuul floot naar mijn vrouw, en die is nu in behandeling bij een psycholoog.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Waarom moet Hilde Van Mieghem zich ermee bemoeien? En zij "staat in contact met een slachtoffer". Het is speculeren maar denk eens met wie BDP een film gemaakt heeft en die Van Mieghem van heel dicht kent... Ik vrees dat ze een beetje ruiten ingegooid heeft.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Een beetje journalist die naam waardig heeft daar niet veel tijd voor nodig om die namen te achterhalen. Eens de naam van de advocaat geweten is zal dat niet zo moeilijk zijn.
  • Anny Van Camp

    6 jaar geleden
    Wat een schijnheilig gedoe is dit zeg ! als je iemand aanklaagt moet je dat openlijk ook toegeven ! Bart is zijn baan kwijt bij de VRT, maar die madammekens blijven onaangeroerd hun cinema spelen, en dan noemen ze die nog Slachtoffers ? ik die altijd dacht dat je daarvoor onder een tram moest terechtkomen