Advocate Christine Mussche is gespecialiseerd in zedendelicten.
Volledig scherm
Advocate Christine Mussche is gespecialiseerd in zedendelicten. © Photo News

Wie is advocate Christine Mussche die slachtoffers De Pauw verdedigt?

BART DE PAUWDe vrouwen die naar de preventieadviseur van de VRT zijn gestapt om te getuigen tegen televisiemaker Bart De Pauw, hebben een advocate onder de arm genomen. Strafpleiter Christine Mussche moet hen adviseren over de verdere gerechtelijke gevolgen, nu het parket van Antwerpen zelf een onderzoek is gestart naar de zaak. "Deze zaak heeft een ampleur gekregen die de dames zelf niet hebben gewenst", zegt ze.

17 reacties

  • kim dewaele

    6 jaar geleden
    De vrouwen wilde deze aandacht niet Bart De Pauw heeft alles zelf op een ondoordachte domme manier naar buiten gebracht. De vrouwen hebben niet gevraagd om gestalkt te worden door BDP ze hebben het recht om anoniem te blijven. De gevolgen voor BDP zijn familie, daar had hij zelf aan moeten denken toen hij de berichten zat te versturen.
  • herman schrijvers

    6 jaar geleden
    Misschien hebben die vrouwen niet genoeg aandacht gekregen van hem ? Of geen promotie . Als ze dan toch beklag doen waarom dan in annonimiteit maak je dan bekend aub .
  • Louis van der Dol

    6 jaar geleden
    Als ze het lef hebben dan treden ze in de openbaarheid, als ze gelijk hebben dat zal BdP worden gestraft. Als ongelijk hebben of van een mug een olifant hebben gemaakt.... dan straffen
  • Samuel Peeters

    6 jaar geleden
    Kon die vertrouwenspersoon bij de VRT dan met zijn dossiers niet vertrouwelijker omgaan? Daar is alles geëscaleerd!
  • Lucas Vandebrug

    6 jaar geleden
    Slachtoffers moet je niet verdedigen maar helpen aanklagen. Als ze wil verdedigen dan moet ze De Pauw helpen.