"Niemand kent mij, maar iedereen kent nu mijn gezicht"

Hoe zou u zelf reageren, mocht u plots, geheel onverwachts, oog in oog staan met een superster? Wellicht zoals Jonathan Galunas, toen die op armlengte van hem vandaan, Rihanna zag voorbijkomen. Zijn gezichtsuitdrukking werd vastgelegd op foto en inclusief een snelverzonnen tekst -"Girlllll imma have to call you back"- werd die snel massaal gedeeld en besproken op sociale media. Zo werd de 18-jarige uit New York City eventjes net zo beroemd als de zangeres zelf.

Galunas op Buzzfeed News: "In tegenstelling tot wat het Twitterbericht beweert, was ik niet aan het telefoneren met iemand. Ik was bezig mijn oortjes te verwijderen tijdens het luisteren naar de muziek."

"Ik zag plots de mensen rondom me naar hun gsm en fototoestellen grijpen. Ik dacht: "Wat gebeurt er hier allemaal?" Dan keek ik naar links en daar was ze. "Oh shit, ’t is Rihanna", dacht ik." Die blik van plotse verwondering werd vastgelegd op foto. Het beeld is intussen al meer dan 26.000 keer geretweet en al evenveel keer geliked.

"Niemand weet wie ik ben, maar ze kennen nu wel allemaal mijn gezicht. Dat gezicht gaat momenteel de hele wereld rond. Ik heb nu ook het gevoel dat iedereen op de trein me aanstaart. Maar ik vraag me af of het nu door die foto komt, of omdat ze graag naar mij kijken. Het is moeilijk om daar een oordeel over te vellen."

"Natuurlijk ben ik nog altijd fan van Rihanna. Wie ziet er haar nu niet graag? Ze is ronduit geweldig."

Meest gelezen