Donald Trump en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin ontmoetten elkaar gisteren in de marge van de APEC-top in Vietnam.
Volledig scherm
Donald Trump en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin ontmoetten elkaar gisteren in de marge van de APEC-top in Vietnam. © AFP

Ex-leiders Amerikaanse inlichtingendiensten: "President Trump laat zich manipuleren door Poetin"

BUITENLANDTwee voormalige topfunctionarissen van de Amerikaanse veiligheidsdiensten hebben vandaag verklaard dat president Trump in de zaak rond de vermeende Russische inmenging bij de verkiezingen van vorig jaar "bespeeld" wordt door Russisch president Vladimir Poeting. De ex-topspionnen beschuldigen Trump er bovendien van vatbaar te zijn voor het gevlei van buitenlandse leiders.

8 reacties

  • Ari Genders

    6 jaar geleden
    Als hij zo vatbaar is voor gevlei, dat ze hem dan de eerste koning van de VS maken, puur protocollair, in een kasteel met veel rode lopers en slijmend personeel om hem gewillig te zijn, maar helemaal niets meer in de politieke pap te brokken.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Ik zou denken dat Trump, helaas, zich veel te veel laat bespelen door de geheime diensten van de VS, Diana. Anders zou hij niet op die uitspraak terug zijn gekomen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Inderdaad, als je hem vleit en flatteert, kan je Trump bespelen als een marionet. En Trump mag dan zo prat gaan op de "chemistry" tussen hem en Poetin, het is wel Poetin die aan de touwtjes trekt. En @Fons Casteels: Trump is inmiddels al op die uitspraak teruggekomen!
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Oei. Trump heeft weer een gevoelige snaar bespeeld: "ik denk niet dat de Russen onze verkiezingen hebben beïnvloed". Dat is de leugen waarmee de Democrats hun verlies van 8 november 2016 proberen goed te praten, en dus krijgt hij de wind van voren van Clinton News Network en een paar anti-Trump topambtenaren. Goed geprobeerd jongens, maar veel te doorzichtig.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    En maar zagen over 'het establishment'. Alsof je weet wie dat is, alsof Trump zelf niet 'het establishment' belichaamt. Stop nu eens met anderen na te papegaaien en probeer eens zelf te denken.