Voormalig vicepresident Joe Biden.
Volledig scherm
Voormalig vicepresident Joe Biden. © AFP

Ex-vicepresident Joe Biden sluit niet uit dat hij in 2020 presidentskandidaat wordt

VSVoormalig vicepresident Joe Biden heeft in een interview gezegd dat hij niet uitsluit dat hij presidentskandidaat wordt in 2020, maar dat hij dit ook niet actief aan het plannen is. Biden was vicepresident onder president Barack Obama, van 2009 tot januari 2017.

5 reacties

  • Robert Tijsmans

    6 jaar geleden
    Hoe wanhopig moeten die democraten zijn als ze al zulke figuren naar voren schuiven?
  • chloe guerin

    6 jaar geleden
    Dat het maar snel zover is. Ik vertrouw deze voor geen haar...
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Daarmee is eem herverkiezing van Trump een feit! Als de Democrats geen afstand nemen van career politicians lijk Biden, Waters, Pelosi, Shumer en Warren en van crimineke, corrupte leugenaars lijk Hillary hebben ze geen schijn van kans!
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    President van Amerika, een job voor bejaarden en dementen. Ben zelf bijna 60 maar de leiding van een land hoort niet toe aan mensen van 75 jaar en ouder.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Jammer dat hij in 2016 geen kandidaat was, want hij zou het zéker gehaald hebben van Hillary en daarna van Trump. Anderzijds: als Biden, op zijn leeftijd, dit nog overweegt, zou Sanders het natuurlijk ook kunnen! Sanders zou absoluut de beste kandidaat zijn.
  1. Zijn vrouw kostte hem 47.000 euro per maand. Nu zit Poetins vice-defensieminister in de cel
    PREMIUM
    5

    Zijn vrouw kostte hem 47.000 euro per maand. Nu zit Poetins vi­ce-defensiemi­nis­ter in de cel

    In Rusland is vice-defensieminister Timoer Ivanov opgepakt omdat hij smeergeld zou hebben aanvaard. Maar wetend dat fraude mag in Rusland zolang je in de goede schuif ligt, is er zeker meer aan de hand. Wat heeft zijn arrestatie te maken met de herschikking van de regering die Poetin over twee weken doorvoert? Loopt defensieminister Sergej Sjojgoe ook gevaar? En klopt het dat Ivanov zijn echtgenote inmiddels geruild heeft voor een in België geboren schone?
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestijnen - Media Israël: Gazanen ontvluchten massaal Rafah uit angst voor aanval
    LIVE
    697

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestij­nen - Media Israël: Gazanen ontvluch­ten massaal Rafah uit angst voor aanval

    De VS en 17 andere landen roepen donderdag op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn een werknemer van het Belgische agentschap Enabel en zijn zoontje omgekomen bij een Israëlisch bombardement. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) op X. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.