Bart De Pauw richtte in 2008 productiehuis Koeken Troef! op.
Volledig scherm
Bart De Pauw richtte in 2008 productiehuis Koeken Troef! op. © RV

Deur blijft op kier voor productiehuis De Pauw

De zaak-De Pauw en het afvoeren van 'Twee tot de Zesde Macht' is een zware tegenslag voor productiehuis 'Koeken Troef!', maar het hoeft niet het einde te betekenen. De baas van het productiehuis is en blijft dan wel persona non grata, de openbare omroep liet verstaan dat de deur voor het productiehuis ondanks de contractverbreking op een kier blijft staan. 

18 reacties

  • Guido Engels

    6 jaar geleden
    Als je op t werk met de vertrouwenspersoon in aanraking komt , dan zit je in een heel foute situatie. Zo’n vertrouwenspersoon is goed opgeleid en gaat niet over 1 nacht ijs !
  • Clement Alfons

    6 jaar geleden
    En als BDP er zelf niet mee naar buiten zou zijn gekomen en men beslist om 2 tot de zesde macht met onmiddellijke ingang niet meer uit te zenden hoe lang denk je dan dat het duurt dat men er mee voor de dag komt waarom bernd vaes , ben je echt zo naief? Met zo drastisch te werk te gaan heeft de VRT pas echte slachtoffers gemaakt want het was nooit hun bedoeling dat het programma noch BDP afgevoerd zou worden. Over de ernst van de feiten weet ik niets en jij nog minder
  • karel daneels

    6 jaar geleden
    benieuwd wat er in de overeenkomst staat over contract breuk je kan een persoon wel de toegang ontzeggen maar een gans bedrijf lijkt me een ander paar mouwen. het klopt daar van geen kanten dus geen grappen meer over de nonnekes van de vrt he!
  • Paul Alix

    6 jaar geleden
    Haha.goeie opmerking Luc Lievens.Hoe gaan ze dit uitleggen?
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Ik vraag me toch af wie met die man nog mee in zee wil. Stel dat uw dochter daar werkt.