'Suite dreams': de suites in First Class van Emirates doen dromen.
Volledig scherm
'Suite dreams': de suites in First Class van Emirates doen dromen. © Emirates

Zo oogverblindend is vernieuwde Boeing 777 van Emirates. En Brussels Airport krijgt de primeur

Op de luchtvaartshow in Dubai heeft Emirates het vernieuwde interieur onthuld van de Boeing 777. De first class oogt nog luxueuzer, maar ook business en economy kregen een fraaie opknapbeurt. En dat is goed nieuws voor Belgische reizigers want Brussels Airport zal samen met Genève als eerste de vernieuwde toestellen kunnen verwelkomen vanaf 1 december.

15 reacties

  • Bert Hoover

    6 jaar geleden
    Denken jullie nu echt dat iedereen in first/business de volle pot betaalt? Afhankelijk vd boekingsklasse en tijdstip kan vliegen in business zelfs goedkoper zijn dan economy. Upgrades van business naar first (en zeker bij emirates!) zijn best te doen als je voldoende miles hebt. En als frequent flyer wordt je ook nog wel eens naar first geupgraded ;)
  • herman schrijvers

    6 jaar geleden
    Spijtig kost een ticket 500 € meer in Business om te vliegen Van Brussel naar Bangkok ipv vanaf Amsterdam te vertrekken .Dus vertrekken we via Amsterdam arm Belgie toch . En wat velen denken een vlieger kost veel minder dan vervoer met een auto . Reken maar uit . In een auto gaan 4 personen in een A 380 vliegt met 600 personen komt veel goedkoper uit .
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Heb al gevlogen met Emirates. Zeer goede service. Was wel in Economy
  • Hans Molenbeek

    6 jaar geleden
    Afgelopen zomer gevlogen naar Tokyo in Business Class met Qatar Airways. Vergelijkbaar met de business class van Emirates hier. Wat een ervaring! Gelukkig maar 620€ betaald, dus mensen die hier zagen dat het allemaal zo duur is: niemand verplicht jullie om de volle prijs te betalen. Er zijn altijd aanbiedingen. Maar dan moet je zelf flexibel zijn in dagen en bestemming!
  • Filip Vanlaeken

    6 jaar geleden
    Mooi, maar de nationale maatschappij van de UAE is het kleinere Etihad niet Emirates. Etihad hoort bij het Emiraat van hoofdstad Abu Dhabi. Emirates heeft zijn basis bij de buren in Dubai.