VIDEO. Opoeters meisje (11) steelt de show tijdens optreden van Clouseau

Een optreden van Clouseau is en blijft ook na dertig jaar nog altijd een familiegebeuren. Zo ook zondagavond in het Theater in het Nederlands Limburgse Heerlen. De elfjarige Rosalie Dadamo uit Opoeteren riep er tijdens de show “I love you” richting het podium, en kreeg meteen een antwoord van Koen Wauters. Na een gezellig gesprek mocht Rosalie zelfs mee het podium op.

fv

Rosalie gaat al enkele jaren met haar mama Diane mee naar optredens van de Vlaamse band. “Ik ben zelf sinds mijn achtste fan, dus nu al 26 jaar. Een jaar of twee geleden begon Rosalie ook mee te gaan”, vertelt de moeder. Zondagavond waren de Opoeterse (jonge)dames ook aanwezig in het Theater, waar Koen en Kris Wauters hun jubileum vierden. Toen Rosalie “I love you” naar Koen Wauters riep, begon hij gecharmeerd een gesprek met het meisje.

Het hoogtepunt van de avond volgde nadien: de zanger nodigde Rosalie uit om met hem mee te dansen op het nummer ‘Honger’, iets waar mama Diane ongetwijfeld al haar hele leven van gedroomd heeft.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer