Proximus lanceerde het nieuwe 'Minimus'-pack vandaag in alle stilte.
Volledig scherm
Proximus lanceerde het nieuwe 'Minimus'-pack vandaag in alle stilte. © photo_news

Proximus misleidt met nieuw aanbod 'Minimus': meer betalen voor minder

TELEFONIEProximus heeft maandag een nieuwe productbundel gelanceerd met internet, tv en mobiele telefonie. Het nieuwe pack 'Minimus' vervangt het vroegere aanbod "Internet+TV+Mobile", maar kost wel 4 euro per maand meer en bevat voor die prijs de helft minder inbegrepen mobiele data.

18 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Dit krijg je als staat vet dividend krijgt. Monopolist met belachelijke prijs.
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Vandaag of morgen komt er wel een Chineese provider op de markt met een aanbod aan 15 EUR.
  • Jens van den Broeck

    6 jaar geleden
    Proximus zit vol ambtenaren die niet weten waar ze mee bezig zijn. Privatiseren, en zo snel mogelijk!
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Proximus als staatsdedrijf kan nooit concureren met Telenet,want bij Telenet werken professionelen bij Proximus zijn dat ambtenaren die met belastingsgeld Telenet proberen na te apen. Geld wordt weggegooid met hopen,sportsponsering voor miljoenen belastingsgeld , bij Telenet is het eigen kapitaal.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat de overheid deze bedriegelijke reclamemakers op het matje roepen. Proximus is een staatbedrijf, dus de mislidende taktieken grijpen plaats in hun eigen keuken. Wanneer komt Miss Leroy eens in de media om deze praktijken uit te leggen? Die vetbetaalde CEO hoort men niet!
  1. HLN ONDERZOEK. Serena (11) getuigt over online haat tijdens gamen: “Ik word uitgescholden voor ‘vieze bitch’, ‘lesbi’ en het ‘n-woord’”
    PREMIUM
    14

    HLN ONDERZOEK. Serena (11) getuigt over online haat tijdens gamen: “Ik word uitgeschol­den voor ‘vieze bitch’, ‘lesbi’ en het ‘n-woord’”

    Op de onlinevideogames ‘Roblox’ en ‘Minecraft’ kleden sommige kinderen hun personage als een Duitse SS-soldaat. Op ‘Fortnite’, immens populair bij jongeren, bouwen gamers dan weer hakenkruisen, terwijl ze elkaar uitschelden voor het n-woord. Dit soort ongepast gedrag zie je steeds vaker in onlinegames, zeggen experts. Onze reporter dook onder in de wereld van videogames en sprak erover met tieners. Waarom doen ze dit? En hoe kan je je ertegen beschermen? “Ik noem mijzelf ‘Kitler’, dat is niet tegen de regels.”
  2. Hoe ga je om met haatspraak tijdens het gamen? Experts geven tips aan jongeren én ouders: “Rapporteer en blokkeer”
    PREMIUM
    5

    Hoe ga je om met haatspraak tijdens het gamen? Experts geven tips aan jongeren én ouders: “Rapporteer en blokkeer”

    “Vieze bitch”, “vuile homo” of het ‘n-woord’ naar het hoofd geslingerd krijgen tijdens populaire schietspellen als een ‘Fortnite’ of ‘Call of Duty’. Gamers die hakenkruisen bouwen in ‘Minecraft’. Steeds meer jongeren worden het slachtoffer van online haat, toonde onze onderzoekscel gisteren aan. Maar wat moet je doen als je er zelf mee in aanraking komt? Experts David Verbruggen en Olivier Cauberghs geven concrete tips aan gamers én hun ouders. “Ga het gamen vooral niet verbieden.”
  1. Vooral grote operatoren voerden prijzen op: dit betaal (en krijg) jij vandaag meer voor je telecomabonnement
    Independer

    Vooral grote operatoren voerden prijzen op: dit betaal (en krijg) jij vandaag meer voor je teleco­mabon­ne­ment

    De voorbije jaren maakte de telecomsector flink wat prijsstijgingen mee. Cijfers die het BIPT ons bezorgde, wijzen uit dat sommige formules daarbij merkbaar interessanter werden, andere net niet. De kans bestaat dus dat je niet alleen meer betaalt dan twee jaar geleden, maar ook dat jouw formule niet meer de goedkoopste is voor jouw telecomnoden. Independer.be vergelijkt enkele huidige tarieven met die van het eerste kwartaal van 2022.
  2. ‘Alone in the Dark’: de geslaagde verrijzenis van een culttitel
    gamereview

    ‘Alone in the Dark’: de geslaagde verrijze­nis van een culttitel

    Wil iedereen die dacht dat we na de release van het schabouwelijke ‘Alone in the Dark: Illumination’ ooit nog een nieuwe, laat staan behoorlijk goede, game zouden krijgen even de hand opsteken? Niemand? Logisch. Het in 2015 uitgebrachte ‘Illumination’ was een online multiplayer shooter die niet alleen amper nog iets met ‘Alone in the Dark’ te maken had, maar ook op geen enkel vlak interessant, leuk of succesvol was. Geen wonder dat de eens zo belangrijke franchise door velen morsdood verklaard werd. De wonderen zijn echter de wereld nog niet uit, want ‘Alone in the Dark’ is terug en beter dan ooit.