Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Waarom je meer ruzie maakt met je partner als je weinig seks hebt

Seks is gezond en je wordt er gelukkig van. Geen wonder dat koppels die weinig seks hebben meer ruzie maken met elkaar. Je legt de schuld misschien wel bij jezelf, raakt sneller geïrriteerd en voor je het weet vlieg je elkaar in de haren. En toch is het allemaal iets minder simpel dan dat.

18 reacties

  • Angelique Beirlaen

    2 jaar geleden
    Ik zit in een relatie waar ik als vrouw meer sex nodig heb dan mijn vriend. Hij vind een dagje overslaan spannender . Ik loop erdoor down , leeg , afgewezen erdoor.Mannen zeggen altijd mocht ik een vrouw hebben die veel sex nodig heeft ik zou blij zijn , maar als ze er een hebben is het van het moet niet elke dag of 2 x per dag pfff. Ik snap het niet meer.
  • Marnix Malone

    3 jaar geleden
    Weet je nog toen we er nog minnaars of minaressen op na mochten houden... dat was een mooie tijd.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Een wip in de morgen,is een dag zonder zorgen.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Vrouwen moeten ophouden om seks te misbruiken als chantage middel. Als je gek op elkaar bent dan seks je en ben je gelukkig. Stop met 24/7 te werken, neem vrij en seks, meer dan 1x per week! Mensen zijn te veel met geld bezig, geld maakt niet gelukkig, seks wel.
  • Alain Stuker

    6 jaar geleden
    Sex is één van de belangrijkste zaken in mijn leven. Op volgorde: goede gezondheid, géén zorgen, veel goede sex en lekker zuipen en eten...al de rest is onzin.