© Essentiel

Waarom nu hét moment is om je outfit voor de feestdagen te scoren

In december urenlang zoeken naar die perfecte feestoutfit? Think again. Als je nu al op zoek gaat, vind je gegarandeerd een outfit waar je ook ná de feesten nog plezier aan hebt!

cityfashion

Bye bye impulsaankopen

De feestdagen staan vaak gelijk aan stress en haast en dat resulteert dan weer in impulsieve aankopen. Door nu al op zoek te gaan naar een feestoutfit, heb je langer de tijd om erover na te denken. Zo ga je van ‘ik moet vandaag absoluut een nieuwe outfit vinden’ naar ‘is dit echt wat ik wil’?

Dat maakt je outfit per definitie de investering waard: door bewust te kiezen, zul je van je nieuwe outfit ook nog ná de feesten plezier hebben! Bijkomend voordeel: door je outfit voor de feestdagen nu al te kiezen, spreid je de 'eindejaarskosten' een beetje.

Pas op je gemak

Geen zin in lange wachtrijen voor de paskamers? Ga je feestoutfit nu al uitzoeken! Zo heb je alle tijd om een paar stukken ongehaast te passen en te vergelijken. Niet gevonden wat je zocht? Next!

Probeer zoveel mogelijk van je outfit te ‘voorspellen’ voordat je gaat passen. Ga je voor een feestelijke jurk? Neem dan een panty en pumps mee in de paskamers: zo krijg je meteen een goed beeld van je hele outfit en verlies je je niet in minder belangrijke levensvragen als 'zijn mijn benen niet te bleek'?

Door je feestoutfit nu al te scoren, vermijd je bovendien dat je op oudjaar met iemand aan tafel zit met net hetzelfde jurkje!

Zo vind je de perfecte enkellaars voor onder je rok of jurk

© Nero Giardini

Enkellaarsjes zijn soms tricky business om te combineren met een rok of jurk. Toch bestaan er een aantal tips & tricks die wonderen doen voor je benen. Enkellaarzen onder je rok? Zo doe je het!

Multitasker voor je outfit én figuurEnkellaarsjes bestaan er in alle mogelijke kleuren, modellen en stijlen. Op zoek naar een multitasker die past onder al je outfits waar je je benen showt? Een enkellaarsje dat net voorbij je enkels eindigt maakt je benen slanker.Doorgaans geldt: hoe hoger de hak, hoe meer je benen optisch verlengd worden. Al mag je comfort natuurlijk niet uit het oog verliezen. Tip: kies je panty in de kleur van je laarsje, zo krijg je een vloeiende overgang die je benen optisch verslankt en verlengt!

De perfecte enkellaars voor jouw rok of jurk

Sommige laarsjes kunnen je look nogal ‘plomp’ maken. Daarom is het belangrijk dat je het juiste type enkellaars onder je rok draagt. Een kokerrok met hoge taille krijgt een classy upgrade met een enkellaars met fijne hak en puntige neus.

Een strakke minirok of kort aansluitende jurk zijn op zich al sexy genoeg. Kies daarom voor een platte enkellaars of stevige blokhak voor wat evenwicht.

Meer fan van losse jurkjes of rokjes? Een A-lijn werkt per definitie verslankend, dus elk type enkellaars met kleine hak past perfect onder deze rok of jurk

3 jurken die je een hele herfst kan dragen

© Julia June

De herfst is in het land, tijd om je luchtige zomerjurkjes op te bergen! Zin om je benen te showen, ondanks koudere temperaturen? Deze drie herfstjurken kan je heel het seizoen dragen!

Little black dress

Een essential die niet mag ontbreken in je kast? De little black dress! Kies voor een los model, dat kun je voor bijna elke gelegenheid dragen! Met een licht doorschijnende panty, oversized cardigan en enkellaarsjes ben je klaar voor de hersft, mét hoge stijlfactor.

Ruiten troef

Comfy in een sweaterjurk

Een sweaterjurk, het is eens wat anders dan een oversized trui of sweater. Combineer je sweaterjurk met een opaque panty, sneakers of motorlaarzen en je kan weinig verkeerd doen met deze trendjurk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer