Peppe na WK-uitschakeling Italië: “Een echt drama”

Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel belt Peppe Giacomazza dinsdagochtend even op na het ‘grote Italiaanse drama’ van maandagavond. Voor het eerst sinds 1958 gaan de azzurri niet naar het WK na gelijkspel tegen Zweden.

hvv

LEES OOK. De tranen van een legende: Buffon houdt het niet droog na WK-uitschakeling Italië

“Buongiorno,” klinkt de bekende Genkse chef opgewekt aan de telefoon “al is het geen goede morgen,” vult hij snel aan. “Ik heb de match niet kunnen zien, omdat ik een programma aan het draaien ben voor NJAM in de Ardennen.” Maar via vrienden vernam hij het nieuws al snel en dat stemt hem niet bepaald vrolijk. “Ik ben 39 jaar, ik kan me niet herinneren dat ik geen Italië op het WK heb gezien. Voor Italianen is het een drama, da’s toch altijd veel sfeer. Ook al is de nationale ploeg al maanden slecht aan het spelen, we zagen het aankomen. We gaan het twee-drie jaar toch moeilijk hebben, het is het einde van een generatie. Tijd dat er iets nieuw komt. Ik weet niet of er nog van die kampioenen zullen zijn.”

Maar de televisiechef heeft ook de oplossing voor al het voetbalverdriet: lekker eten. Liefde van de man gaat wel degelijk door de maag, zo bleek vanochtend op Studio Brussel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer