Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Filip Dewulf beantwoordt vragen van onze lezers: "Voor mij is Goffin nu al verplichte leerstof voor elke beginnende tennisser"

MastersEen hoogdag voor het Belgische tennis gisteren, met David Goffin die bij zijn eerste deelname aan de Masters meteen de scalp pakte van 's werelds nummer één Rafael Nadal. De Spanjaard had naar het einde van de wedstrijd toe dan wel last van de rechterknie, het blijft een meer dan opgemerkte intrede van onze landgenoot in de Londense O2 Arena. Het verslag van onze man in Londen, de gewezen Belgische toptennisser Filip Dewulf, lees je HIER - maar onze tennisexpert beantwoordde vandaag ook enkele vragen van lezers. 

5 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Met meer geluk dan kunde maar dat lees je nergens !!!
  • Francois Troch

    6 jaar geleden
    in tweede set na de breack op Nadal verloor Goffin ook zijn opslagspel, opeens was zijn opslag minder goed ook bij de 4 machtpunten ging het minder goed heeft dat te maken met zenuwen
  • Carina Van Dyck

    6 jaar geleden
    Wat betekent het algemene forfait van Nadal nu voor de positie van Goffin? Ik vermoed dat de anderen forfaitcijfers krijgen en dus een setsaldo van 2-0 en 12-0 in spelletjes, waardoor Goffin in het nadeel is?
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Beste Filip, waarom blijft David altijd zo low profile? Het lijkt alsof het hem allemaal niet zo interesseert. Ik denk dat als hij vooraf een beetje meer kan inschatten wat de tegenstander gaat doen, dan kan hij een fractie sneller reageren en wordt hij een hele grote.
  • joris michiels

    6 jaar geleden
    Knap gedaan David, op een dergelijke ondergrond kan je iedereen aan, doe zo voort. Je bent een voorbeeld voor onze twee kinderen die zelf ook tennisen, zowel op als naast de baan. Chapeau!!