In het Antwerpse havengebied is de Beverentunnel op de R2 omstreeks 14 uur volledig versperd geraakt richting Nederland door een aanrijding tussen vier vrachtwagens.
Volledig scherm
In het Antwerpse havengebied is de Beverentunnel op de R2 omstreeks 14 uur volledig versperd geraakt richting Nederland door een aanrijding tussen vier vrachtwagens. © Kristof Pieters

Zware avondspits in Antwerpen, Beverentunnel wel opnieuw open voor verkeer

Het verkeer in en rond Antwerpen verloopt erg moeizaam vanavond. In de Beverentunnel gebeurde rond 14 uur een ongeval waarbij vier vrachtwagens betrokken waren. De volledige tunnel was een hele namiddag versperd en er moest vloeistof geruimd worden. Ook op de E34 en in de Kennedytunnel is het filerijden. 

13 reacties

  • Benny De vocht

    6 jaar geleden
    de vrachtwagens rijden veel te kort op elkaar en dan heb je dit !!! zit er maar tussen met uw auto , en zitten veel onbekwame chauffeurs op de baan !!!!! meer kontrole door voeren !!!!!!!!!!!
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    Het standpunt van de chauffeurs dat de winkelrekken leeg zullen zijn kan ook door andere werknemers uit andere sectoren gehanteerd worden. We dragen allemaal ons steentje bij voor een goed draaiende economie en daar hebben accidenten niets mee te maken. Altijd dat zelfde liedje, zorg er gewoon voor dat de weg veilig blijft en respecteer de verkeersregels.
  • Cor Vermonden

    6 jaar geleden
    Dwing al die trucks en lichte vrachtwagens met buitenlandse nummerplaten die onze wegen maar gebruiken om te doorkruisen en nooit tanken om terug langs Duitsland te rijden naar de Noordelijke landen en alle problemen zullen bijna opgelost zijn.
  • Karel Pandelaere

    6 jaar geleden
    Francinne Declerque, als morgen de vrachtwagens niet meer rijden zal je inderdaad nog wel brood en een gazet krijgen maar draag zorg van je gazet want je zal er je gat kunnen mee afkuisen als we een week niet meer rijden.Grt, de vrolijke toerder
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    De weg is inderdaad niet alleen voor de personenwagens, maar het is toch frappant en niet te ontkennen dat het weeral een ongeval met vrachtwagens is. Urenlange ellende als gevolg en waar zal het morgen zijn?