kos
Volledig scherm
© kos

VRT gaat verder met dubbele afleveringen van 'Tabula Rasa'

Goed nieuws voor het miljoen kijkers dat vorige zondag genoot van de dubbele aflevering van de mysterieuze topreeks ‘Tabula Rasa’. Ook de volgende twee zondagen worden telkens twee afleveringen uitgezonden. 

20 reacties

  • Luc Vyncke

    6 jaar geleden
    Prachtige locaties ... het landhuis met de weerspiegeling in het water, de teneur van het omringende bos/park in herfsttinten, beklijvend, sublieme vertolking door Veerle Baetens, Peter Van den Begin en vele andere .Vlaanderen bezit écht topacteurs ! Graag meer van dergelijke series aub ! Prachtige scenografie, een serie die naar inhoud en vorm héél sterk is ! Dikke proficiat voor de cast !
  • Gilbert Caytan

    6 jaar geleden
    Topserie, echt spannend .wie dit niet waardeert moet maar gaan slapen
  • Bo Deschutter

    6 jaar geleden
    Topserie! Blijkbaar is dit programma voor velen een beetje van een te hoog niveau? Eindelijk een spannende serie waar er nog goed geacteerd wordt ook. Of hadden jullie een zoveelste herhaling van De Kampioenen gezien? Veerle, doe zo voort! Nog van datte aub!
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Ironischer kan het niet..Bartje buiten en dan een reeks met dubbelaflevering waarvan ik vermoed dat daar al 1 actrice tussenzit die 'anoniem' is.
  • Christoph Wanzeele

    6 jaar geleden
    Jammer... had liever De Kampioenen herhaald gezien...