Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © BELGAIMAGE

Pakjesbezorger opgepakt die pakjes pikte: kijk hier of er iets van u tussenzit

De lokale politie van de zone Zennevallei heeft midden oktober een pakjesbezorger opgepakt die een deel van de postpaketten die hij moest rondbrengen, systematisch voor zichzelf hield. Een deel van de verduisterde spullen kon intussen aan de rechtmatige eigenaars bezorgd worden maar van een resem spullen is de eigenaar onbekend. Daarom wordt nu zaterdag een kijkdag georganiseerd waarop gedupeerden mogen komen kijken of ze hun spullen herkennen. Dat meldt de politie Zennevallei.

5 reacties

  • Johan Gavel

    6 jaar geleden
    @ Thierry Vansweevelt: Fout. Als de verkoper/verzender een bewijs kan voorleggen van verzending, kan je je geld niet terug krijgen. Eisen wel, maar krijgen, NOOIT. Dit heb ik zelf ervaren. Conclusie: betaald en geld niet terug + pakje nooit ontvangen
  • Johan Gavel

    6 jaar geleden
    @ Thierry Vansweevelt: Fout. Als de verkoper/verzender een bewijs kan voorleggen van verzending, kan je je geld niet terug krijgen. Eisen wel, maar krijgen, NOOIT
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Wij hebben ook regelmatig niets ontvangen.klacht ingediend bij de postmeester,maar volgens hem maakt de post geen fouten.dus klacht is afgehandeld volgens hem.
  • Guido Larochette

    6 jaar geleden
    Bij een bedrijf waar hij werkte.... en op de papieren van de politie staat b-post...
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Als je je pakket niet krijgt van bpost dan moet je je geld terugvragen van de verkoper.
  1. Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord
    Independer

    Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord

    Uit recent onderzoek van NordPass blijkt dat veel Belgen wachtwoorden gebruiken die eenvoudig te raden zijn. Wat zij onvoldoende beseffen, is dat dit zware gevolgen kan hebben, aangezien je zo een makkelijk doelwit bent voor online hackers. Vorig jaar nog waren liefst een half miljoen Belgen slachtoffer van een datalek. Hoe kan jij voorkomen dat jouw Facebook-account of wifi-netwerk gehackt wordt? Met deze zes simpele tips van Independer.be stel jij een niet te kraken paswoord op.
  2. Vlaamse regering herstelt toegang oldtimers in lage-emissiezones

    Vlaamse regering herstelt toegang oldtimers in la­ge-emissiezo­nes

    De Vlaamse regering herstelt de toegang van oldtimers in lage-emissiezones (LEZ). Nadat de Raad van State de oorspronkelijke uitzonderingsregeling voor oldtimers had vernietigd, zou de toegang voor oldtimers binnenkort terugvallen op een regeling waarmee ze slechts 12 keer per jaar met een betalende dagpas binnen de LEZ in Gent of Antwerpen zouden mogen rijden. Op voorstel van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft de Vlaamse regering nu een besluit goedgekeurd waarin de Brusselse regeling wordt overgenomen en waarbij de lokale besturen individuele vrijstellingen kunnen verlenen.