De Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin. © AFP

FBI onderzoekt betalingen aan Russische ambassades voor "financiering verkiezingscampagne 2016”

VERENIGDE STATENDe FBI onderzoekt meer dan 60 overschrijvingen die werden uitgevoerd door het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken naar haar ambassades over de hele wereld. Die transacties gingen gepaard met de mededeling “financiering verkiezingscampagne van 2016”. In totaal gaat het om meer dan 380.000 dollar, zo bericht Buzzfeed vandaag.

9 reacties

  • Johny Lapeire

    6 jaar geleden
    De media en de Trumptegenstanders hebben er al milioenen tegen gesmeten ze kunnen het niet laten de Amerikaanse president te dwarsbomen, hij maakt te veel beloften waar.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Zelfs als ze de bewijzen zwart op wit zouden zien. Zelfs als Trump het zelf zou toegeven, dan nog zullen zijn kiezers het niet geloven. Bepaalde mensen geloven nu eenmaal wat ze zelf willen. Voor hen doet de waarheid er helemaal niet toe.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Kushner, Donald jr., Manafort, Flynn, Papadopoulos (die de FBI heeft voorgelogen), Sessions,.... allemaal hebben ze gesprekken gehad met de Russen, waarover ze achteraf allemaal selectieve gaten in hun geheugen hadden, maar nee hoor: geen collusion!
  • Alina Koroleva

    6 jaar geleden
    Hahaha en ze gaan dat dan zo letterlijk gaan vermelden in hun transacties... komaan!
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Opnieuw geen enkel bewijs van collusie of inmenging.