Bij een schietpartij in de buurt van deze basisschool in het noorden van de Amerikaanse staat Californië zijn zeker drie doden gevallen.
Volledig scherm
Bij een schietpartij in de buurt van deze basisschool in het noorden van de Amerikaanse staat Californië zijn zeker drie doden gevallen. © Twitter

Minstens 4 doden na schietpartij bij basisschool in Californië, ook dader doodgeschoten

Bij een schietpartij in de buurt van een basisschool in de Amerikaanse staat Californië zijn vanochtend (plaatselijke tijd) vijf mensen, onder wie de dader, gedood. Dat zeggen de autoriteiten, schrijft de Los Angeles Times. De schietpartij vond plaats in Rancho Tehama, in het noorden van de Amerikaanse staat. 

6 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Gino De Neef. Pure leugens. In 2016 waren er een 700-tal doden (nog steeds te veel) en ongeveer 4500 gewonden door vuurwapens. Moderators, hoe lang mogen sommigen hier nog ongeremd leugens blijven verspreiden?
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    5000 doden per jaar in chicago waar er stre ge wapenwetten zijn. Net lijk al die andere steden met veel doden door vuurwapens, bestuurd door de democrats. Het beste bewijs dat een gewapende bevolking de beste verdediging is!
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Als de gem. Amerikaan zijn Wapen wetten wil behouden hoe die nu zijn dan moeten ze de gevaren er maar bij nemen ! Eigenlijk zou dat gewoon niet eens meer in het nieuws moeten komen , het is Normaal voor dat land waar Levens eigenlijk geen waarde hebben enkel Materialisme en Geld en Stoer doen is voor dat Volkje belangrijk !
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Eergisteren zeven doden bij een schietpartij in Indiana, en daar hoorde je niemand over, ook Trump niet, omdat het zogezegd "een op zichzelf staand incident" was. Nu dit weer.... ook weer geen reacties, zeker? Acht doden in New York door een moslimterrorist met een bestelwagen, bijna 100 doden in amper een maand door "eigen volk" met vuurwapens: proficiat NRA!
  • Isabel Poriau

    6 jaar geleden
    En hun wapenwet is nog altijd oké hoor!