Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf na aanrijding en wandelt nadien doodleuk voorbij slachtoffer

© Google Maps

Een man is dinsdagmiddag rond 17.45 uur in Gent het slachtoffer geworden van een ongeval met vluchtmisdrijf. De dader kon even later ingerekend worden, nadat hij voorbij het slachtoffer wandelde. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

mtm, jdb

De man, een fietser, werd aangereden op het kruispunt van de Wondelgemstraat met de Jozef II-straat. De bestuurder van het voertuig vluchtte na de aanrijding weg en liet het slachtoffer bewusteloos achter.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar troffen de man alweer bij zijn positieven aan. Maar terwijl de ambulanciers de eerste hulp toedienden, wandelde de aanrijder plots voorbij. Een getuige herkende de dader en gaf dat door aan enkele agenten. Die konden hem even later vatten.

De man werd door de lokale politie van Gent gearresteerd en meegenomen voor verhoor. Het gaat om een 35-jarige Bulgaar uit Gent. Hij bekende zijn betrokkenheid bij het ongeval. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de periode van vijftien dagen. De verdachte zal worden gedagvaard voor de politierechtbank in Gent.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen