Minister van Justitie Koen Geens.
Volledig scherm
Minister van Justitie Koen Geens. © Photo News

Agenten en magistraten die onderzoek voeren naar zware misdaadbendes kunnen valse naam en onderduikadres krijgen

Speurders en magistraten die de strijd aanbinden tegen zware misdaadbendes krijgen betere bescherming tegen wraakacties. ­Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) maakt het mogelijk dat ze van naam veranderen of voor lange tijd onderduiken. Dat berichten de kranten van Mediahuis vandaag.

24 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    NEEN geens: als er risico is op wraak dan moet het crapuul aangepakt worden, dan moeten magistraten en politie zich NIET gaan verstoppen op kosten van de gemeenschap!!! Jij bent misdadig bezig door criminelen zo te beschermen en ze bezig te laten met intimideren en wraakacties!!!Hypocriet!!
  • ludo vc

    6 jaar geleden
    ze snappen het nog steeds niet onze politici ???? iemand zij ooit minder, minder minder en die heeft gelijk , dan is al die zever niet meer nodig
  • Danielle Vandamme

    6 jaar geleden
    Bescherming ??? hadden die mensen in Brussel 11/11/17 en op de horrortrein op 31/10/17 dat ook maar gehad !!! Het is tijd voor de grote schoonmaak !!
  • Mundone Fernando

    6 jaar geleden
    Indien men de grenzen definitief sluit en de 2 nationaliteit afpakt hebben wij dat helemaal niet nodig.Wij leven op dit moment in een land waar steeds bewakers op bewakers worden geplaatst. In wat een land leven wij en ocharme de belastingbetaler blijft er steeds voor opdraaien dank zij de linkse politiekers.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Volgens mij hebben die wereldvreemde magistraten en politici meer schrik van de burgers die ze beliegen en bestraffen en weten ze dat vroeg of laat de bom barst bij de uitgemolken bevolking.