EPA
Volledig scherm
© EPA

Nieuwjaarsvuurwerk Brussel verplaatst naar Atomium

Het traditionele nieuwjaarsvuurwerk in Brussel wordt dit jaar niet afgestoken vanaf het Brouckèreplein. De festiviteiten worden verplaatst naar het Atomium, dus buiten het Brusselse stadscentrum. Dat meldt La Dernière Heure vandaag.

6 reacties

  • Michel Dierickx

    6 jaar geleden
    Een voorsmaakje voor de bouw van en flut en overbodig Eurostadion.? Vlaanderen wil alleen de lasten en zal geen tramlijnen aanleggen. De oiverlast is weer voor een deel van de randbewoners.Wemmel en Strombeek -Bever.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    het beste was nabij de albertbib (centraal station)daar kon men van beneden en boven van paleistot graanmarkt alles zien en echt iets voor centrum brussel makkelijk te bewaken aan heizel zal enkel voor die politiek die in laken(1020) woont maar brussel bestuurd
  • tim moons

    6 jaar geleden
    eindelijk gade terug iets kunnen zien van het vuurwerk... sinds da ge nimeer in het park voor het paleis moogt was er niks meer aan...
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Brusselaars betalen er veel voor en ze gaan het niet kunnen zien? Naar de heyzel gaan is ook niet gemakelijk, er is enkel tram en metro dat naar daar rijd. Of allemaal de wagen pakken dan.
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Schaf dat nutteloos en sterk vervuilend gedoe nu eindelijk eens af.