BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bourgeois deelt publieke verontwaardiging Paradise Papers: hard aanpakken en achterpoortjes sluiten

Vlaams minister-president Geert Bourgeois is niet gewonnen voor het idee van een "ethisch charter" dat bedrijven zouden moeten onderschrijven als ze Vlaamse subsidies willen krijgen. Dat heeft Bourgeois woensdag geantwoord op vragen van Daniëlle Vanwesenbeeck (Open Vld) en Joris Vandenbroucke (sp.a) in het Vlaams Parlement over de Paradise Papers.

4 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Oei, is zelf mee de oorzaak . Staat samen met Nike, Janssens ph etc. fier op de foto als hij subsidies kan uitdelen 20 miljoen €hier 70 miljoen € daar , kijk maar eens en op hetzelfde moment laat Bourgeois zich rollen . Van onbekwaamheid gesproken. Nooit meer nv-a.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Op de slappe koord lopes is deze NVA er zeer sterk . Met een lijkbidders gezicht alles bij de federale overheid leggen , nee de Vlamingen dienen duidelijk stellingnames te nemen . Daarvoor betalen wij ze toch , of niet ?
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Onze johan is niet echt verontwaardigd hij heeft bijna een oplossing gevonden om die sukkelaars elders te gaan parkeren,namelijk Andorra!
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    Hij steekt terug zijn kop in het zand. Hij deel zogezegd de publieke mening maar weet dat zijn voorgestelde oplossing op niets zal uitdraaien en alles blijft zoals het is. De kapitaalkrachtige NVA vriendjes kunnen terug op beide oren slapen.