EPA
Volledig scherm
© EPA

Democraten starten impeachment-procedure tegen president Donald Trump

TrumpDemocratische Congresleden hebben een impeachment-procedure tegen president Donald Trump ingeleid, zo meldt persbureau AP. Een impeachment-procedure - zoveel als het afzetten van de president - is een lange procedure met weinig slaagkansen, zeker gezien de Republikeinse meerderheid in beide kamers van het Congres.

40 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Frederic, wat echt zielig is dat er hier die-hard verdedigers zijn voor een openlijk corrupte president van de vs. Of degenen die enkel maar "links" kunnen roepen, maar zelfs niet weten dat democraten in de vs nog rechts zijn en dus enkel maar sloganesk kunnen achterna roepen. Echt zielig is mensen die verhaaltjes begonnen op extreem-rechtse of conservatieve sites te vinden zijn, nog geloven ook en verder verspreiden. Ik begin medelijden met jullie te krijgen.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Het gaat over Trump mensen, niet over Obama of zelfs Bush - die vergelijkingen gaan niet op. Ik snap echt niet hoe jullie in deze man kunnen geloven, maar als ik dan reacties zie die praten over de piza-gate(sic), wat een nonsensverhaal is van begin tot eind, dan begint me toch iets te dagen...
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Pete Schoonhuys inderdaad en ik denk dat vele van de mensen die hieronder reageren niet een sgoed weten hoe de verkiezingen werken in Amerika. Mij hoor je niet zeggen of Trump goed of slecht is.
  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    Ik denk dat sommige mensen zodanig geloven in het fenomeen "fake news" dat hun besef van wat er echt gebeurt in de wereld helemaal misvormd is.
  • Mattijs Raspaard

    6 jaar geleden
    Weten de Amerikaanse democraten wat er gebeurt als het wel lukt? VP Pence is extreem rechts, Trump is een doetje tegenover zijn VP, die gaat het niet beter doen. Ook al mag ik de man niet is Trump aan het werken om zijn kiesbeloften waar te maken. Het inreisverbod is half aan het lukken, die muur gaat er komen, iets doen aan Korea ook. Wij prezen Obama voor alles maar buiten schulden te maken heeft hij weinig verwezenlijkt.