AFP
Volledig scherm
© AFP

Goffin weer met de voeten op de grond: landgenoot kansloos onderuit tegen Dimitrov

David Goffin heeft geen vervolg kunnen breien aan zijn heuse stunt tegen nummer één Rafael Nadal. In zijn tweede groepswedstrijd op de Masters ging onze landgenoot met de billen bloot. De Bulgaar Grigor Dimitrov raasde naar een duidelijke zege. Goffin ging met 6-0, 6-2 kansloos onderuit.

10 reacties

  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Het zal moeilijk worden. Hopelijk kan hij zich teug opladen na deze opdoffer van formaat
  • lucette cardon

    6 jaar geleden
    Nu hebben we eens een goede speler een BELG en nu nog bakken kritiek. Ik zou eens willen zien wat jullie er zelf zouden van bakken. BRAVO DAVID !!!!! GO FOR IT !!!!
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Nadal, Federer en Djokovic gaan gezien hun leeftijd toch plaats ruimen. En dan schuiven jongere spelers als Zverev, Thiem, Raonic, Dimitrov en Goffin automatisch in de top 5. Van deze is enkel Dimitrov een zwart beest voor Goffin. De andere kan hij aan. Thiem die nu op 4 staat heeft hij trouwens al meerdere keren geklopt. Raonic kan hij ook de baas.
  • Hugo Bavré

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat de journalisten ook terug met de voeten op de grond staan. Zulke fel overdreven commentaren met lofbetuigingen voor een overwinning op een gehandicapte tegenstrever. Met eerlijke realistische commentaren zou Goffin meer geholpen zijn. Het zware verlies van Goffin in zijn volgende wedstrijd is daardoor des te pijnlijker voor hem.
  • Gabriel Daniels

    6 jaar geleden
    Mooi dat we een Belgische speler hebben die 'meedoet' met de top. Véél verder dan nu zie ik hem niet geraken. Daar is hij niet krachtig genoeg voor en zijn relatief kleine gestalte is ook geen voordeel. Nadal en Federer zijn ook niet groot maar de eerste is krachtig en fysiek zéér sterk en de tweede heeft een super-goede techniek. Andere topspelers zijn dan weer véél groter, zodat zijn hoogst haalbare ranking tussen 7 en 10 is. Blijft natuurlijk nog altijd héél mooi.