.
Volledig scherm
. © Marc Baert

Bekend Vlaanderen reageert op rellen in Brussel: "Hoe een stad zorgvuldig haar eigen reputatie vernietigt"

Opnieuw braken deze namiddag rellen uit in Brussel. De politie moest zich zelfs terugtrekken omdat er met voorwerpen naar de agenten werd gegooid. De verontwaardiging is groot, ook bij bekende Vlamingen. Een overzicht.

18 reacties

  • Cliff Verhaegen

    6 jaar geleden
    Bekend Vlaanderen laat me niet lachen, die gaan het is zeggen zeker, moet van die aanstellers niet weten.
  • Walter Rottiers

    6 jaar geleden
    Bekend Vlaanderen speelt al jaren meestal een wedstrijd om de meest verdraagzame. Kwestie van boven het gepeupel te staan. Uitzonderlijk zijn er BV's die de vinger op de wonde leggen zoals een Urbanus of een Luckas Vander Taelen... maar die worden dan ook steevast uitgemaakt voor populisten, racisten of islamofoben.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Een stad ? een land ! en ps nee de politiek in het algemeen treft schuld zij hebben deze mensen altijd beschermt zij konden nooit iets verkeerd doen het was die racistische Vlaming die een probleem had en hard aangepakt moest worden wij waren diegenen die er niet open stonden wij begrepen hen niet na 50 debatten over zinloos geweld begrepen we het nog steeds niet en men investeerde nog meer want die mensen hebben noden ja en dan kan het al eens verkeerd lopen !
  • MARC VAN DEN BROEK

    6 jaar geleden
    Resultaat van tientallen jaren corrupt wanbeheer door de PS.
  • Dirk Hermans

    6 jaar geleden
    Wat heeft Jambon hier met de maken ? Is het resultaat van decennia links beleid. U opmerking houdt dus echt geen steek.