Minister van Cultuur en Brussel, Sven Gatz (Open Vld).
Volledig scherm
Minister van Cultuur en Brussel, Sven Gatz (Open Vld). © BELGA

Minister Sven Gatz is furieus en dient klacht in tegen organisator flashmob

Vlaams minister bevoegd voor Brussel Sven Gatz dient klacht in tegen de Franse social media-ster Vargasss92, die aan de basis lag van de rellen in Brussel. Er werd onder meer schade toegebracht aan het Muntpunt, waarvoor Gatz bevoegd is. "Potje breken is potje betalen", klinkt het. Ook de stad Brussel dient klacht in. 

22 reacties

  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Het pamperen door GROEN en ROOD is al terug bezig, die jongeren zijn misnoegt ze krijgen geen kansen. Velen groeien op in gezinnen die al drie generaties werkloos zijn. En dat is de schuld van onze maatschappij.
  • Harry Moors

    6 jaar geleden
    Nu nog een klacht indienen tegen Van mijn Gatz, voor alle zever die hij ooit verkocht heeft. Is alleen maar minister geworden omdat hij blauw en Vlaams is.
  • Remi Kastaar

    6 jaar geleden
    Ik had liever gelezen "wie zijn Gatz verbrand moet op de blaren zitten"
  • Peter Segers

    6 jaar geleden
    Zoals vroeger: als iemand niet kan betalen de familie in rechte lijn aanspreken. Zo ben en blijf je wel verantwoordelijk voor de opvoeding van uw kinderen! Kwestie van zich niet te kunnen verschuilen achter "onwetendheid". Indien kinderen echt niet opvoedbaar zijn, bestaan andere juridische middelen om zioch aan bovenstaande regel te onttrekken.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Oei,oei,Svenneke Gatz zijn bibliotheek is beschadigd en het is alarm .waarom heeft hij zich niet laten horen toen ze winkels plunderden,en mensen belaagden .