photo news
Volledig scherm
© photo news

Vier minderjarigen gerechtelijk aangehouden na rellen op Muntplein, snapchatter Vargasss92 gaat vrijuit

Van de 31 mensen die gisteravond opgepakt werden bij de rellen op het Muntplein werden tot donderdagavond nog vier relschoppers gerechtelijk aangehouden. Het gaat om vier minderjarigen. Twee van hen werden al opgevolgd door een Brusselse jeugdrechter, wat de jeugdrechter over hen beslist heeft is niet bekend. De twee anderen zijn vrijgelaten, maar riskeren wel nog een vervolging. De Franse snapchatter Vargass92 kan op dit moment geen strafrechtelijke inbreuk worden ten laste gelegd. 

73 reacties

  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    fons casteels....dat waren niet die 2 die de burgemeester aan t provoceren waren...voor ps er vind ik hem goed dus niet te veel commentaar
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Geen kindergeld meer voor jongeren die niet naar school gaan. Geen integratie, geen geld !
  • Magda De Munck

    6 jaar geleden
    Waarmee gaan die pubers de aangerichte schade betalen? Met het plegen van diefstallen? Een kei kan je de dag van vandaag nog altijd niet stropen.
  • ivan aerts

    6 jaar geleden
    Werken voor de staat!
  • Jan Willems

    6 jaar geleden
    Indrukwekkend, er werden een paar scheetjes van 16 jaar opgepakt. Straks komen ze bij de onderzoeksrechter en mogen na een vermanend vingertje met een gemoedelijk schouderklopje beschikken. Dat is hun vuurdoop om de grote vissen uit de wind te zetten. Inmiddels kennen ze het klappen van de zweep en weten ze dat ze ongestraft kunnen verder doen.