© Paul Keyenberg

© Paul Keyenberg

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Iedereen Beroemd op bezoek bij Kastels KWB-toneel

Een ploeg van het Eén-programma 'Iedereen Beroemd' was woensdagavond te gast in het ontmoetingscentrum van Kasterlee. Daar legt de toneelploeg van KWB de laatste hand aan de nieuwste productie over B&B 'De Bloesem' en de knorrige uitbater daarvan.

Paul Keyenberg

Nu zaterdag 18 november heeft de première plaats van het nieuwe stuk dat zich afspeelt rond de personages die de Bed&Breakfast 'De Bloesem' bevolken.

Een reporter van 'Iedereen Beroemd', Roeland Cuypers, kwam met een cameraman en klankman langs om beelden te schieten van wat zich allemaal op het podium van het ontmoetingscentrum afspeelt. Eén en ander -én ook andere onderwerpen uit Lichtaart en Kasterlee-kun je zien in 'Iedereen Beroemd' op woensdagavond 22 november, omstreeks 19.40 uur op Eén.

Wie liever live naar het toneel gaat kijken, moet snel zijn om nog een plaatsje te reserveren voor de première. Toegangskaarten (8 euro) kun je nog verkrijgen bij Mode Celine, Melkstraat 4 in Kasterlee, tel. 014-85.03.01. Je kunt uiteraard ook terecht op de andere voorstellingen: op zondag 19 november om 19 uur (en niet om 15 uur zoals eerder werd vermeld), verder op 22, 24 en 25 november om 20 uur en 26 november om 15 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER