Wouter Spillebeen
Volledig scherm
© Wouter Spillebeen

Directie en vakbonden Recticel zitten vrijdag samen

Directie en vakbonden van schuimrubberfabrikant Recticel in Wetteren gaan vrijdag rond de tafel zitten. Dat hebben bonden en directie bevestigd. Bij het bedrijf wordt sinds woensdagochtend gestaakt nadat gesprekken over een tweejaarlijkse cao waren afgesprongen. Het personeel wil opslag en een extra vrije dag, maar de directie hield de boot af. 

0 reacties

  1. Politie houdt vinger aan de pols na zware vechtpartij tussen Roma-clans in Sint-Niklaas: “Aanleiding was liefdeskwestie”
    PREMIUM

    Politie houdt vinger aan de pols na zware vechtpar­tij tussen Ro­ma-clans in Sint-Niklaas: “Aanleiding was liefdes­kwes­tie”

    Goed tien dagen na de zware vechtpartij in de Breedstraat in Sint-Niklaas, waar twee Roma-families het met elkaar aan de stok kregen, is er meer duidelijkheid over de aanleiding. Alles blijkt te draaien om een liefdeskwestie die een familie uit het Gentse ‘geregeld wilde zien’, en waarvan nu ook beelden opgedoken zijn. De politie kwam massaal tussenbeide en houdt ook in de nasleep nog de vinger aan de pols. “Maar door kort op de bal te spelen, kregen we de situatie snel onder controle.”
    Sint-Niklaas
  2. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen, Kasterlee, Schilde