Le Thi sliep vaak met haar iPhone op haar bed terwijl die 's nachts lag op te laden.
Volledig scherm
Le Thi sliep vaak met haar iPhone op haar bed terwijl die 's nachts lag op te laden. © Facebook

Tienermeisje in haar slaap geëlektrocuteerd door de laadkabel van haar smartphone

WaarschuwingEen Vietnamees tienermeisje is overleden nadat ze in haar slaap werd geëlektrocuteerd door de kapotte laadkabel van haar iPhone. De 14-jarige Le Thi Xoan raakte de kabel naar alle waarschijnlijkheid aan.

10 reacties

  • Glenn Haesevoets

    6 jaar geleden
    Van voltages ga je niet dood maar van amperes wel en voor een gsm opteladen heb je veel meer amperes dan dat het menselijk lichaam aan kan, daarom slaap ik dus met draadloos opladen ligt de gsm veilig weg en word gekoeld.
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Met goedkoop gefabriceerde laders is het wel mogelijk dat de netspanning op de kant van de laadspanning geraakt door slechte scheiding tussen net- en laadspanning. Sommige goedkope laders zijn een nachtmerrie als je ziet hoe ze in elkaar geknutseld zijn.
  • Jan van Limbergen

    6 jaar geleden
    Geen verplichte differentieel ginderachter en het grote nadeel van een spaartransfo, als die in kortsluiting komt gaat de volle spanning door de pseudo-secundaire
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    Verlengkabel met mankementen ?
  • Tom Dehelt

    6 jaar geleden
    De spanning van de kabels hangt af van regio tot regio. Daarom de verschillende outlets. En vermits het geen echte kabel was, wie weet wat er mis mee was.