Loodgieter trakteert zijn klanten op hemels gezang

Een 22-jarige loodgieter heeft iedereen omvergeblazen toen hij een douche ging repareren. Terwijl hij moeiteloos de douchekop herinstalleerde zong de man namelijk Andrea Bocelli’s ‘Nessun Dorma’. “En waarom ben jij juist loodgieter van beroep?”, vroeg de eigenaar van het huis zich lachend af.

tica

Redelijk geïrriteerd deed de Australische bewoner zijn voordeur open. “Het is mijn douche, ik kan mij al wekenlang niet wassen”, zei hij tegen de loodgieter van dienst Dylan Saliba. Maar zijn humeur sloeg al snel om toen hij hoorde wat voor een stem Dylan had. “Ik werd omver geblazen door wat die man allemaal kon”, begint de eigenaar van het huis. “De loodgieter was op het gemak mijn douche aan het repareren en begon dan ook nog eens te zingen. En hoe!”

Dylan daarentegen blijft erg nuchter onder de vele complimenten. “Ik heb misschien twee zanglessen gevolgd zo’n drie jaar geleden. Ik doe dit dus zeker niet professioneel, maar gewoon voor de fun.” En toch denkt Dylan er niet aan om mee te doen aan een talentenshow zoals X Factor of The Voice. “Mijn beroep is loodgieter en dat zal altijd zo blijven. Ik zing erg graag, maar ik heb er nog nooit aan gedacht om het professioneel te gaan doen. Wanneer mensen mij zeggen dat ik me moet inschrijven in een talentenshow zeg ik altijd ‘volgend jaar misschien!’.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer