Het familiebedrijf van Donald Trump is tien keer minder waard dan de president wilde laten geloven.
Volledig scherm
Het familiebedrijf van Donald Trump is tien keer minder waard dan de president wilde laten geloven. © AFP

Trumps familiebedrijf is tien keer minder waard dan hij aangaf

TrumpDe Trump Organization zakt 37 plaatsen in de lijst van de grootste privébedrijven van New York. Het familiebedrijf van de president blijkt slechts een tiende waard te zijn van de door het bedrijf zelf gerapporteerde waarde.

7 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Guy Van Becelaere: hij heeft zijn loon van de eerste 3 maanden afgestaan aan de National Park Service, als troostprijs omdat hij hun budget zwaar beknot heeft. Dat was alles, nu trekt hij gewoon zijn loon. Wat natuurlijk peanuts is in vergelijking met bv. de 100 miljoen dollar die zijn golftripjes al gekost hebben.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Trump krijgt geld binnen van zijn hotel die quasi verplicht zijn voor binnen- en buitelandse politici, verdubbelt het lidgeld van Mar-a-Lago naar 200k, gaat elk weekend golfen op kosten van de belastingsbetaler... Maar jij trapt er nog altijd in.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Daar moet ie zich niks meer van aantrekken, geschiedenis is nu z'n rijkdom.
  • Raoul van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Guy Van Becelaere, er is dan ook een belangrijk verschil. Obama had in tegenstelling tot Trump geen hopen geld gekregen van papa. Ook verdiende Obama did bedrag en Trump zou eigelijk nog moeten bijleggen voor alle idiote uitspraken die hij dagelijks doet.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    De zoveelste leugen, de TO blijkt een (bijna) lege doos. Ook dit is één van de redenen waarom Trump zijn belastingaangifte niet wou tonen, gebakken lucht is op een balans nu eenmaal niet terug te vinden.