Kaffee van Antwerpen opent in het Zuiderpershuis en zal u weten te verrassen

Gazet van Antwerpen zit weer op Kaffee! En nog wel samen met u. Na het enorme succes van Kaffee van Antwerpen vorig jaar, kunt u dit jaar in het Zuiderpershuis opnieuw bij ons terecht. Het zeer uiteenlopende programma dat u wordt voorgesteld is alweer om duimen en vingers van af te likken.

redactie

© Guy Puttemans

Het belooft fantastisch te worden van 29 november tot en met 9 december, elf dagen waarop we mensen van alle leeftijden en kleuren samenbrengen om te praten en te discussiëren over de toekomst van Antwerpen. Tijdens onze toogdialogen belichten we zowat elke dag een actuele stelling over de (mogelijke) evoluties in onze stad. Het beloven boeiende gedachtewisselingen te worden over onder meer de toekomst van het Antwerpse voetbal, het probleem van sluikstorten en de multiculturele samenleving. Ook burgemeester Bart De Wever zakt een avond af naar het Zuiderpershuis om er in dialoog te gaan met studenten journalistiek.

Maar in een Kaffee kom je niet alleen om te praten, dat weten wij ook wel. Je komt er om te drinken en te eten, naar muziek te luisteren en te lachen, kortom om je te amuseren. En dat kan allemaal dankzij ons overvol en gevarieerd programma. Welluidende namen als Gabriel Rios, Luka Bloom, Novastar, Intergalactic Lovers,School is Cool en Slongs Dievanongs delen het podium met de Antwerpse hitsensaties van morgen.

Dat er zal gelachen worden in Kaffee is een toekomstvoorspelling die gegarandeerd uitkomt. Door de wol geverfde stand-upcomedians als Jeroen Leenders, Kamal Kharmach, Raf Coppens en een trio Foute Vrienden.

Wil je graag een concert of een comedyavond bijwonen, reserveer dan je gratis duoticket via gva.be/kaffee. We verwachten een grote opkomst.

Onze abonnees worden nog wat extra in de watten gelegd. Voor hen hebben we een apart programma uitgewerkt met gegidste wandelingen, een fietstocht en gratis Triple D’Anvers van Brouwerij De Koninck.

Het worden elf schitterende dagen. Schitterend inderdaad, want diamanten zullen een belangrijke rol spelen. Wie weet gaat uw wel met eentje naar huis. Het worden elf warme dagen ook, want Gazet van Antwerpen toont zijn hart. We organiseren een Geefplein om kinderen die het niet breed hebben toch een Sinterklaasfeest te gunnen en we helpen met zijn allen om de stad schoon te maken. Het wordt een Kaffee met een hart en een ziel: voor de krant, voor al zijn trouwe lezers en voor heel Antwerpen.

Kom zeker eens langs. U zal er zich thuis voelen.

Alle info op www.gva.be/kaffee

Bekijk hier het volledige programma:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER