REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

'Baas van alle maffiabazen' Toto Riina overleden

De gewezen maffia-baas Toto Riina is overleden.  Salvatore 'Toto' Riina (86) was de beruchtste maffiabaas van Italië en werd tot 26 keer levenslang veroordeeld wegens tientallen moorden en terroristische aanslagen. Hij overleed aan kanker.

15 reacties

  • Roberto Cariati

    6 jaar geleden
    Respect
  • Marcel van Alderweireldt

    6 jaar geleden
    Respect! Je kreeg meer gedaan van deze Godfather dan van onze politici!
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Mijn deelneming aan zijn collega uit Antwerpen.
  • ph gallotti

    6 jaar geleden
    Da was pas eens me echte leider!!!
  • jaen court

    6 jaar geleden
    Mattia Caramazza spijtig van je opa na 48 jaar mijn oprechte innige deelneming.
  1. ANALYSE. Poetin wil nog veel meer oorlog. Zowel in de ruimte als in de tijd
    PREMIUM
    39

    ANALYSE. Poetin wil nog veel meer oorlog. Zowel in de ruimte als in de tijd

    Het lijkt goed nieuws dat Vladimir Poetin een man zonder militaire ervaring benoemt tot defensieminister, een al wat versleten kerel als legerstafchef behoudt en de allergrootste havik in zijn entourage ontslaat. Je zou er zelfs een heel voorzichtig teken van dooi in kunnen zien. Maar niets is minder waar. De stoelendans betekent juist dat Rusland zich klaarmaakt voor nog veel meer oorlog. Een oorlog die nog vele jaren kan duren en zich niet noodzakelijk tot Oekraïne beperkt.
  2. Twee cipiers gedood, ‘de Vlieg’ spoorloos, twee voertuigen uitgebrand en massale klopjacht: dit is wat we weten over de dodelijke aanval in Normandië
    LIVE

    Twee cipiers gedood, ‘de Vlieg’ spoorloos, twee voertuigen uitgebrand en massale klopjacht: dit is wat we weten over de dodelijke aanval in Normandië

    In het Franse departement Eure (Normandië) is dinsdagochtend een busje dat gedetineerden vervoert aangevallen. Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand, een vijfde slachtoffer raakte lichtgewond en mocht het ziekenhuis intussen verlaten. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon met de hulp van zijn kompanen ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog steeds op de vlucht. Er is een klopjacht naar hen gaande waarbij 200 politieagenten zijn ingezet.