© Reuters

Drie maanden na haar bevalling is Serena Williams getrouwd met haar miljonair

Tennisster Serena Williams en internetmagnaat Alexis Ohanian zijn getrouwd. Elf weken geleden waren ze nog in de wolken na de geboorte van hun dochtertje, gisteren gaf het koppel het ja-woord in New Orleans.

elvh

Serena Williams (36) en Alexis Ohanian (34), mede-oprichter van de populaire Amerikaanse nieuwswebsite Reddit, stapten in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie met heel wat bekende gasten. Onder meer Kim Kardashian, Eva Longoria, tennisspeelster Wozniacki en Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour stonden op de gastenlijst.

De ceremonie vond plaats in het ‘Contemporary Arts Center’ in New Orleans. Eerder was er al een ‘rehearsal dinner’ in het restaurant van celebrity chef Emeril Lagasse.

Er deden al heel wat geruchten de ronde dat dat Serena en Alexis in New Orleans zouden trouwen nadat ze samen gezien waren in de stad. Ze bezochten toen een paar potentiële trouwlocaties. Op donderdag werden er al bloemisten bij de uiteindelijke locatie gespot, die allerlei versieringen aanbrachten voor de grote dag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vogue kocht de exclusieve rechten op de foto's waardoor het nog wachten is op beelden van het feest, maar volgens insiders was het thema "Belle en het Beest".

Comeback in januari

In september werden Serena en Alexis nog de ouders van hun eerste dochtertje, Alexis Olympia. De voormalige nummer één van de wereld is sinds haar zwangerschap op de WTA-ranking weggezakt naar de 22e plaats maar is ondertussen alweer volop aan het trainen om in januari haar titel te kunnen verdedigen op het Australian Open. De jongste van de Williams-zussen kwam niet meer in actie sinds ze in Melbourne een 23e Grand Slam op haar palmares bracht. Met een 24e grandslamzege zou Williams het record van de Australische Margaret Court evenaren.

Ze zou echter niet de eerste zijn die na een zwangerschapsverlof nog een Grand Slam wint. Court won haar laatste drie Grand Slams in 1973, een jaar nadat ze van haar eerste zoon was bevallen. Kim Clijsters won nog twee keer het US open en één keer het Australian Open na de geboorte van haar dochter Jada.

Serena Williams werd eind vorig jaar tijdens een romantisch tripje naar Rome ten huwelijk gevraagd.

 

... but are you ready?

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer