Yokasta M.
Volledig scherm
Yokasta M. © Rv

Eerst seks met de juf, dan pas goede punten

ZedendelictenSeks in ruil voor goede punten: dat perverse principe huldigde een Colombiaanse lerares in Medellin. Yokasta M. (40) liep tegen de lamp toen een van de minderjarige studenten zijn ouders inlichtte, ze riskeert nu veertig jaar cel. Klein detail: de vrouw was ook nog getrouwd.

77 reacties

  • Jamila Falkou

    6 jaar geleden
    Wanhopige wereld
  • Pekes stoemp

    6 jaar geleden
    Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd of de commentaren hetzelfde zouden zijn mocht het gaan over een leraar die met zijn 17-jarige leerlinge de koffer in duikt...
  • Alexander Stroobants

    6 jaar geleden
    Denk dat er vele in de plaats van deze jongeren zouden willen zijn. Nt schijnheilig , mag nt maar om hier een cel straf voor uit te voeren, sorry. Er zijn ergere dingen in het leven
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Het is onaanvaardbaar dat iemand zijn machtspositie gebruikt om anderen tot seks te dwingen. Of het nu om mannen of vrouwen gaat heeft geen enkel belang. Dat ze bovendien nog fraudeert met de punten maakt haar totaal ongeschikt voor haar job.
  • eric brack

    6 jaar geleden
    jammer dat zoiets altijd moet eindigen met een celstraf. Het lijkt altijd alsof die gasten nooit naar porno sites gaan kijken , maar oje als ze echt in contact komen met leuke seks, dan gaan ze stoer doen bij vrienden en het is naar de bom. Een leerkracht moet inderdaad wel haar grenzen kunnen stellen, maar daarvoor een celstraf geven is er dik over. Jammer dat er nog steeds zoveel mensen in het Victoriaans tijdperk leven.