De verontschuldiging aan het adres van actrice Hilde Van Mieghem.
Volledig scherm
De verontschuldiging aan het adres van actrice Hilde Van Mieghem. © Twitter, VRT

P-Magazine excuseert zich bij Hilde Van Mieghem en haalt omstreden artikel offline

Mannenwebsite P-Magazine heeft via Twitter excuses aangeboden aan actrice Hilde Van Mieghem, die eerder de verdediging op zich nam van de vrouwen die klacht hebben ingediend tegen tv-maker Bart De Pauw. Een artikel op de website van P-Magazine waarin Van Mieghem hypocriet gedrag verweten wordt omdat ze het voortouw neemt in de "Metoo"-discussie terwijl ze vroeger in het naaktblad Playboy had geposeerd, deed heel wat stof opwaaien op sociale media. 

17 reacties

  • Steve Wildemeersch

    6 jaar geleden
    Heu ... Arifiene... Nee het was geen Angelina Joly maar wel bekend... Als je je Vlaamse toppers kent dan toch... Het lijkt wel of je op haar neerkijkt terwijl je zelf zegt dat je haar niet kent...
  • gino degloire

    6 jaar geleden
    Ze trek het haar gewoon aan Omdat dochter lief in de zaak depauw is Betrokken !!
  • Jil Heirman

    6 jaar geleden
    P Magazine viel aanvankelijk wel lekker door de mand zo en gaf heel duidelijk te kennen wat ze écht vinden van (half)naakte vrouwen voor de lens: mooi om naar te kijken, maar geen wezens die recht hebben op een mening, geen recht op bescherming, geen recht op respect. En mooi om te zien hoe degenen die hier tot nu toe reageren er ook zo klaar voor uitkomen.
  • Philippe Deckers

    6 jaar geleden
    Wie was die man of vrouw die haar toen gedwongen heeft?
  • Xsarilde Willis

    6 jaar geleden
    Tja... De naam zegt me niks. Mens moet dan zeker 40-45 jaar geleden bekend zijn geweest. Dat was voor mijn tijd, voor ik me acteurs kan herinneren. Zal geen groot licht geweest zijn.